Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Комуникациски вештини во функција на личен развој II

Обука

Факултет на современи општествени науки организира обука на тема:

„Комуникациски вештини во функција на личен развој“

Вторник, 21.03.2023, со почеток во 10:30

Агенда: http://bit.ly/40jAngh

Google+