Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

7 март - Ден на првото албанско училиште

Настан

Универзитетот на Југоисточна Европа, во вторник (7. Март 2023 година), организира Манифестација по повод 7 Март – Ден на првото албанско училиште.

Манифестацијата ќе се одржи во амфитеатарот 4 (ЛХ4), со почеток во 11:00 часот.

Ве очекуваме!

Агенда: https://bit.ly/3ZJFLsF

Google+