Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Нијанси на бои меѓу електронските ресурси

Изложба

Почитувани љубители на уметноста,

Универзитетската библиотека „Макс ван дер Штул“ ја има честа да ве покани на 06.12.2022 година (вторник) да учествувате на изложбата на слики како дел од проектот „Нијанси на бои меѓу електронските ресурси“, финансиран од Министерството за култура на РСМ, што ќе се одржи во Националната установа - Уметничка галерија - Тетово, со почеток во 18:00 часот.

Вашето присуство ќе го збогати овој настан.

Google+