Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

North Macedonia Trade Competitiveness and State Aid Effectiveness Report

Presentation

Topic: "North Macedonia Trade Competitiveness and State Aid Effectiveness Report"

Date: 28.09.2022

Time:11.30

Venue: BDC, SEEU Tetovo Campus

Google+