COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

ELT Workshop

ELT Workshop

ELT Workshop

Language Centre, South East European University

Presenters:

1. Nick Anagnostou - Presentation topic: The 3 C’s in 21st Century Learning

2. Akis Panayi - Presentation topic: Developing speaking: Practical problems and solution

Venue: SEEU LH4

Registration: 10:30-11:00

Sessions: 11:00-13:00

Registration at:lc@seeu.edu.mk

Certificates issued!

Google+