COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

4.Меѓународна конференција за аутизам на Балканот

Конференција

Со задоволство ве информираме дека 4.Меѓународна конференција за аутизам на Балканот, овој пат, ќе се организира на Универзитетот на Југоисточна Европа и ќе се одржи на 2. и 3. април 2022 година. Бидете дел од оваа конференција и откријте ги потребите на индивидуите со спектар на аутизам.

Форматот на конференцијата е единствен, со интересни едукативни сесии, можности за вмрежување и одлични говорници. Целта е заедно да влијаеме за да се слушне нашиот глас. Планирајте да ни се придружите во оваа единствена можност што ќе го промени животот!

За повеќе информации, посетете ја страницата: https://autismedi-biac.com/

Google+