Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Konferenca e 4-të Ndërkombëtare e Autizmit në Ballkan

Konferencë

Kemi kënaqësinë t’ju njoftojmë se Konferenca e 4-të Ndërkombëtare e Autizmit në Ballkan, këtë herë, do të organizohet në Universitetin e Evropës Juglindore dhe do të zhvillohet më 2 dhe 3 prill 2022. Bëhuni pjesë e kësaj konference dhe zbuloni nevojat e individëve me spektër të autizmit.

Formati i konferencës është unik, me sesione edukative interesante, mundësi rrjetëzimi dhe folës të shkëlqyeshëm. Qëllimi është që së bashku mund të ndikojmë, duke bërë që zëri ynë të dëgjohet. Planifikoni të bashkoheni me ne në këtë mundësi unike për të ndryshuar jetë!

Për më shumë informacion ju lutemi vizitoni: https://autismedi-biac.com/

Google+