COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Комеморативна седница

Комеморативна седница

Почитувани,

Ве информираме дека по повод смртта на членот на кадарот проф. д-р Емине Зендели во вторник (14. септември 2021 година) Универзитетот на Југоисточна Европа ќе одржи комеморативна седница, со почеток во 10:00 часот во амфитеатарот 4 (ЛХ4).

Google+