COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Онлајн отворен ден

Онлине

ОНЛАЈН ОТВОРЕН ДЕН

11.06.2021 год.

14:00 – 16:00ч

Отворениот онлајн ден ќе се одржи преку платформата Microsoft Teams на секој факултет поединечно на следниве линкови:

Онлајн отворен ден / ФБЕ : https://bit.ly/2T9r6Kx

Онлајн отворен ден /СНТ: https://bit.ly/3v4TOKu

Онлајн отворен ден / ЈКК: https://bit.ly/3fDqaWm

Онлајн отворен ден / СОН и Правен: https://bit.ly/2S5WR6y

Претставниците од факултетите ќе одговорат на прашањата од студентите учесници во онлајн просторијата.

Google+