COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Drug Trafficking and the Analogue Act

Предавање

Почитувани студенти,

Правната клиника при Правниот факултет, ве поканува да учествувате на предавањето на Правниот советник од Амбасадата на САД во РСМ, Цоле Радовиќ на тема „Трговија со дрога и законско регулирање“ ( Drug Trafficking and the Analogue Act) . Предавањето ќе се одржи преку линкот https://meet.google.com/cff-jpzu-byc во вторник (13.април 2021год.),со почеток во 11:00 часот.

Ве очекуваме!

Google+