COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

ЕСА01 Изложба

Факултет за современи науки и технологија

Дата: 12.02.2021

Време: 12:00

Место: фоаје на ректоратор на УЈИЕ

Изложба: http://bit.ly/3cRddbn

Google+