COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Preventing conflicts through the promotion of integration of diverse societies

Онлине предавање

Почитувани,

Ве покануваме да присуствувате на предавањето на Високиот комесар за национални малцинства на ОБСЕ Lamberto Zannier, на тема ”Preventing conflicts through the promotion of integration of diverse societies" коe ќе се одржи преку линкот https://meet.google.com/mqe-fbyw-tkv во Понеделник (18 Мај 2020), со почеток во 12:00 часот.

Ве очекуваме!

Google+