COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Француска надворешна политика

Предавање

Предавач: Н.Е. Кристиан Тимониер, француски амбасадор во Северна Македонија

Дата: 17.12.2019

Време: 11:00

Место: ЦРВ сала за конференции, УЈИЕ, Тетово

Google+