Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Презентација на програма Ерасмус +

Презентација на програма Ерасмус +

Ве покануваме да учествувате во презентацијата на програмата Ерасмус + која ќе се одржи во понеделник (28.10.2019 год.) со почеток во 13:45 часот во салата за конференции во зградата на Ректоратот во УЈИЕ Тетово.

Во оваа презентација ќе се претстават можностите кои програмата Еразмус + ги нуди за студентите кои сакаат да одат на размена во универзитети партнери со кои Универзитетот има билатерален договор и за вработените кои сакаат да одат на обука или на ангажман за предавање на истите универзитети.

Добредојдени сте.

Google+