Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Церемонија за одбележување на осумнаесетгодишнината од основањето на УЈИЕ

Осумнаеста годишнина

Дата: 21 ноември 2019

Време: 11:00

Локација: ЛХ4, УЈИЕ Кампус Тетово

Агенда

Google+