COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Идни перспективи за кариера

Средба со ново дипломирани студенти

Дата: 11 септември 2019

Време: 14:00

Место: Кафетерија "Кај Хамза", УЈИЕ Тетово

Google+