COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Мултилингвализмот, предизвик за јазична, книжевна и културна комуникација

Мултилингвална Интернационална Научна Конференција

Дата: 19-20 септември 2019

Место: УЈИЕ, Тетово – Северна Македонија

Агенда: http://bit.ly/2lWtPWK

Google+