Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Свечено именување на ЛХ3

Свечено именување на ЛХ3

Свечено именување на амфитеатрот ЛХ3 во честа на Алајдин Демири

Дата: 08.06.2019

Време: 14:00

Место: ЛХ3, УЈИЕ Тетово кампус

Google+