Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Следејќи го патот на парите: Зајакнување на механизмите за финансиски истраги

Семинар

Панелисти:

  • Абдулменаф Беџети, Ректор на УЈИЕ
  • Оливер Спасовски, Министар за внатрешни работи

Дата: 07.06.2019 (петок)

Време: 10:00

Место: ЦБИ, УЈИЕ

Google+