COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

ЕУ интеграции

Предавање

Во организација на Правниот факултет, вицепремиерот на Владата на РСМ, задолжен за европски прашања - Бујар Османи, во четвртокот (16. мај 2019 година) ќе одржи предавање за студентите на Универзитетот на Југоисточна Европа во Тетово на тема „ЕУ интеграции“.

Предавањето ќе започне во 10:00 часот во амфитеатарот 4 (LH4).

Добредојдени сте!

Google+