Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Недела на филмот

Недела на филмот

Библиотеката „Макс ван дер Штул“ во Универзитетот на Југоисточна Европа во соработка со Центар за Јазици организира „Недела на филмот“.

Филмовите ќе се емитуваат на шест различни јазици:

  • 08.05.2019г. - Англиски 'The Color of Frienship'
  • 09.05.2019г. - Италијански 'A casa tutti bene'
  • 14.05.2019г. - Германски 'Die Frau in Gold'
  • 15.05.2019г. - Македонски 'Сенки'
  • 16.05.2019г. - Албански 'Der Albaner'
  • 21.05.2019г. - Француски 'Jalouse'
Google+