Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Саем за кариера

Саем за кариера

На ден 23 Април 2019 година Центарот за кариера во 10.00 часот ќе го организира Саемот за кариера каде што ќе имате можност да се сретнете со познати претставници од повеќе компании во Македонија.

Вие можете да разменувате идеи, барања, заеднички интереси, и да одберете компанија каде што ќе ја извршите вашата ПРАКТИЧНА НАСТАВА или институција за ВРАБОТУВАЊЕ. Ве молиме со себе понесете неколку ваши CV доколку сакате да конкурирате за практична настава или вработување.

За студентите од Скопје ке има организиран транспорт кој што ке тргнува од 8.30 од паркингот на Ресторантот Буш.

Агенда

Листа на присутни компании

Google+