Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Промоција на книга

Промоција на книга

ФАКУЛТЕТОТ ЗА СОВРЕМЕНИ ОПШТЕСТВЕНИ НАУКИ, ЈИЕУ, УТРЕ, НА 16 АПРИЛ ОРГАНИЗИРА ПРОМОЦИЈА НА КНИГА:

Ali Pajaziti, Fletore Sociologjike, Ajan Books, Tetovë, 2019.

ЛОКАЦИЈА: ЈИЕ Универзитет, Кампус во Скопје, 13:00.

ПРОМОТОРИ: Сеад ЗИМЕРИ, Гете Универзитет & Етем АЗИРИ, ЈИЕ Универзитет.

Google+