Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Меѓународен ден на човековите права

70 години од Универзалната декларација за човековите права

Правен факултет го прославува Меѓународниот ден на човековите права на 10 декември 2018 година, во БДЦ, почнувајќи од 12:00 часот.

Google+