Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Церемонија за одбележување на седумнаесетгодишнината од основањето на УЈИЕ

Церемонија за одбележување на седумнаесетгодишнината од основањето на Универзитетот на Југоисточна Европа ќе се одржи на 23. ноември 2018 година (петок), со почеток во 12:30 часот во амфитеатарот „Арбен Џафери“ (LH-4).

Програма на церемонијата

Google+