COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Церемонија за инаугурација на новиот Ректор, акад. Абдулменаф Беџети

Церемонијата за инаугурација на новиот ректор, акад. Абдулменаф Беџети ќе се одржи на 12 септември (среда), со почеток во 13 часот, во амфитеатарот ЛХ2 во кампусот на Универзитетот на Југоисточна Европа во Тетово.

Датум: 12.09.2018
Време: 13:00 - 14:00
Место: амфитеатар LH2, УЈИЕ, кампус Тетово.

Google+