COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Церемонија за одбележување на шестнаесетгодишната од основањето на УЈИЕ

Церемонија за одбележување на шеснаесетгодишнината од основањето на Универзитетот на Југоисточна Европа ќе се одржи на 17 ноември 2017 година (петок), со почеток во 12:30 часот во амфитеатарот „Алајдин Абази“ (LH-2).

Google+