Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Програма за ориентациони денови во Тетово за студентите од втор циклус

Во четврток, на 28.09 во Тетово, почнуваме со првата недела од студиите на вториот циклус.

ПОГЛЕДНЕТЕ ПРОГРАМА

Google+