COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Предавање: „Искуството на САД со кривичното гонење на корупцијата“ од Федералниот oбвинител Ерик. Л. Гибсон, од САД.

Правниот факултет при Универзитетот на Југоисточна Европа, во соработка со Амбасадата на САД во Скопје, организира предавање на тема: „Искуството на САД со кривичното гонење на корупцијата“. Предавањето ќе го одржи Федералниот oбвинител Ерик. Л. Гибсон, од САД.

Предавањето ќе се одржи во понеделник, на 7.11.2016 год. со почеток во 12:00 часот во LH4.
Правниот факултет при Универзитетот на Југоисточна Европа, во соработка со Амбасадата на САД во Скопје, организира предавање на тема: „Искуството на САД со кривичното гонење на корупцијата“. Предавањето ќе го одржи Федералниот oбвинител Ерик. Л. Гибсон, од САД.
Предавањето ќе се одржи во понеделник, на 7.11.2016 год. со почеток во 12:00 часот во LH4.
Добредојдени сте.
-------------
Google+