COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Ориентациона недела (Добредојде) за мастер студентите

На 29-ти септември (четврток) и 06-ви октомври (четврток) на Универзитетот ќе се одржи ориентациона програма за нашите студенти на мастер студии во Тетово и во Скопје.

Програмата вклучува информативни сесии од ИТ центар, библиотеката, студентскиот сервис и студентскиот парламент. Секој факултет ќе организира општо предавање во Тетово и во Скопје, академски информации и активности поврзани со факултетот.

Програма за ориентационата недела Кампус во Tетово
Програма за ориентациона недела Кампус во Скопје
Google+