COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Обука за професионален развој на кадарот

23 август- 02 септември 2016, Јанче и Кампусот во Тетово

Дигитализација – Подобрување на учењето, вештините и ресурсите

Google+