COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Камп за учење англиски јазик

Подобрете го вашето ниво на англиски јазик преку подготвување филмови!

Јазичен центар на Универзитетот на Југоисточна Европа во соработка со невладината организација Корени организираат Камп за учење англиски јазик 2016 во Кампусот на УЈИЕ во Скопје.

За студентите на УЈИЕ кои имаат средно ниво на познавање на англиски јазик
Датум: 16 – 20 мај
Време: 17.00 – 19.00 секој ден, дополнително и времето за проектот
За да се пријавите треба да напишете и-мејл на Рашит Емини на r.emini@seeu.edu.mk

Погледнете го промотивното видео:
https://www.youtube.com/watch?v=0-cZgHxGxzI

Google+