COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Презентација на стипендии за студии во САД

Презентери: Кристин Мекелви – Аташе за култура во Амбасадата на САД, Газменд Илази – Асистент за образовни прашања во Амбасадата на САД.

Датум: 26 април, 2016 год.
Време: 12:00-13:30 часот
Место: сала на конференции – ЦРБ

Google+