COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Договор за сорабтока со Министерство за животна средина и просторно планирање

Вторник (23.03.2016), на 10:00 часот, во ЦРБ, зграда на Ректорат, УЈИЕ-Тетово.

MoU

Google+