COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Отворен ден - УЈИЕ Скопје

Презентирање на новата академска понуда за 2016/2017 година

Датум: 16-ти април, 2016 година, (петок)
Време: 09:00
Место: Универзитет на Југоисточна Европа, Скопје
Google+