COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Отворен ден - УЈИЕ Тетово

Презентирање на новата академска понуда за 2016/2017 година

Датум: 09-ти април, 2016 година (сабота)
Време: 09:00
Место: Универзитет на Југоисточна Европа, Тетово
Google+