COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Презентација на програмата Еразмус+

Во оваа презентација ќе се претстават можностите кои програмата Еразмус + ги нуди за студентите кои сакаат да одат на размена во универзитет партнер со кои Универзитетот има билатерален договор и за вработените кои сакаат да одат на обука или на ангажман за предавање во истите универзитети.

Датум:14.03.2016 (понеделник)
Време:12:00 часот.
Место: Центар за развој на бизнисот, зграда на Ректорат, УЈИЕ - Тетово
Google+