COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Предавање од Леах Даби Чаки на тема: „Фазите во крајнoто решение“

Леах Даби Чаки од Израелското Министерство за образование, предавач на проекти за Холокаустот, предавач во „Шем Олам“. Воведен говор: Амбасадорот на Израел во Македонија, Дан Ориан

Време: 15.00 часот
Локација: Сала на конференција, БДЦ, Зграда на Ректоратот, УЈИЕ, Тетово
Организирано од Институтот на УЈИЕ “Макс ван дер Штул“
Google+