COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Церемонија за одбележување на 14-ет годишнината на Универзитетот на Југоисточна Европа

20. ноември 2015 година (петок), со почеток во 12:30 часот во амфитеатарот „Алајдин Абази“ (LH-2).

Google+