COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Награди за вработените на УЈИЕ

Свеченоста на доделување награди на вработените на УЈИЕ поповод одбележувањето на 14 годишнината на Универзитетот на ЈИЕ.

19. ноември 2015 година (четврток), во амфитеатар „Арбен Џафери“ (LH-4)

Google+