COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Презентација на Програмата за интершип на германскиот бизнис

Презентацијата, ќе се одржи на 27 октомври, во Универзитетот на Југоисточна Европа во Тетово, во Салата за конференции, ЦРБ, со почеток во 11:00 часот.

Оваа програма, на студентите им нуди можност да се здобијат со практично искуство во германските компании во Германија.
Presentation for Internship Programme of German Business
Google+