COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Тркалезна маса со Факултетот за современи науки и технологии

Во тркалезната маса ќе учествуваат претставници на компании, професори и студенти. Дискусијата ќе биде во врска со потребите на пазарот на трудот, курикулите, студентите и нивната подготовка за пазарот на трудот...

Датум:12.03.2015
Време: 10:00
Место: УЈИЕ- Скопје
Организатор:
Центарот за Кариера на УЈИЕ
Google+