COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

КОНКУРС

За избор/реизбор на наставници во сите наставни научни звањa ФАКУЛТЕТ ЗА ПРАВНИ НАУКИ Избор/реизбор на две наставници во сите наставни научни звања за предмети од областа на Меѓународно Право

Google+