Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Администратор на систем

Да асистира при координирањето и работењето на одделот за информатичка технологија и да биде одговорен за одржувањето и управувањето со компјутерскиот систем и серверите, вклучувајќи спроведување на нови услуги и одржување на компјутерските системи и управување со серверот за да се осигура дека системот се надградува, поддржува и е заштитен од неавторизиран пристап

Google+