Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

О Г Л А С

Домар (чистење и одржување)

Канцеларија за Човечки Ресурси оглас за пополнување на работно место со определено работно време домар (чистење и одржување); (Кампусот во Скопје).

За повеќе информации, ве молиме погледнете ја следната документација.

Јавен повик
Спецификации
Формулар
Application Form
Google+