Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

О Г Л А С

Избор/ Реизбор

Универзитетот на Југоисточна Европа објавува оглас за избор/реизбор на наставник во сите наставни научни звањaиизбор/реизбор на наставник вонаставно – стручно звање: виш лектор

ФАКУЛТЕТ ЗА ЈАЗИЦИ, КУЛТУРИ И КОМУНИКАЦИЈА

  • Избор/реизбор на наставник во сите наставни научни звања од областа на албанологија;

ЦЕНТАР ЗА ЈАЗИЦИ

  • Избор/реизбор на наставникво наставно-стручно звање, виш лектород областа на англиски јазик и англиски јазик за специфични намени;
Google+