COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

О Г Л А С

За избор/реизбор на наставник во сите наставни научни звањa

Факултет за Бизнис и Економија објавува оглаз за избор/реизбор на еден наставник во сите наставни научни звања од областа на економија и економетрија;

Детали за огласот
Формулар
Формулар
Google+