Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

О Г Л А С

За пополнување на работно место со определено работно време: Советник за студентите во правен факултет

Канцеларија за Човечки Ресурси врз основа на член 22 и 23 од Законот за работни односи на Р.Македонија, (Службен Весник на Р. Македонија бр. 62/2005 ), Универзитетот на Југоисточна Европа – Tетово објавува оглас за пополнување на работно место со определено работно време советник за студентите во правен факултет;

Детали за огласот
Формулар
Google+