Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

О Г Л А С

За избор/реизбор на наставник во наставно – стручно звање виш лектор

ЦЕНТАР ЗА ЈАЗИЦИ

Избор/реизбор на наставник во наставно-стручно звање, виш лектор од областа на: македонски јазик и македонски јазик за специфични намени;

Детали за огласот
Формулар
Application Formular
Google+