Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

K O N K U R S

Për zgjedhje/rizgjedhje të një mësimdhënësi në thirrje mësimore profesionale Lektor i lartë

QENDRA E GJUHËVE

Zgjedhje/rizgjedhje të një mësimdhënësi në thirrje mësimore-profesionale, Lektor i lartë nga fusha e gjuhës maqedone dhe gjuhë maqedone për qëllime specifike;

Google+